Wij gebruiken cookies op deze site om jouw gebruikerservaring te verbeteren.

Skip to main content

Een REST API voor een eenvoudige opslag van documenten

Nieuws
29 juli 2022

Herbruikbare component voor het veilig opslaan en archiveren van documenten en hun metagegevens.

Met de documentRepository REST API, die door de RSZ is ontwikkeld, kunnen documenten en hun metagegevens veilig worden opgeslagen en gearchiveerd. De component beheert ook de toegang tot deze documenten en zij kunnen, samen met hun metadata, onmiddellijk na het uploaden geraadpleegd worden in Document Repository.

Concreet worden de inhoud en metadata van het document opgeslagen in Document Repository en wanneer gereed voor archivering, wordt een archiveringsverzoek ingediend bij Archiving-as-a-Service (AAAS), de elektronische archiveringservice beschikbaar op G-Cloud. Dit archiveringsproces is echter asynchroon; de documenten worden niet onmiddellijk gearchiveerd.

Om de REST/documentRepository API te kunnen integreren, moeten de nodige procedures voor de identificatie en authenticatie van de sociale zekerheid en de integratievoorwaarden voor het archiveren van documenten in AAAS (zie voorwaarden van de AAAS-service) worden voltooid. Meer informatie vindt u op de documentRepository pagina.

Indien u nog vragen heeft, kan u een e-mail sturen naar ReuseOperational@smals.be.

 


Maak deel uit van iets groters: join the ReUse movement

Vul de catalogus aan

Communicatie, kerndiensten, ondersteunende diensten, generieke IT-bouwblokken; het zijn allemaal business domeinen die je kunt verrijken met je eigen herbruikbare componenten, nuttig voor andere instellingen. Bovendien kunnen ze betrekking hebben op gebieden die we verder willen ontwikkelen zoals betalingen, rapportage, HR, enz.

Naar informatie en formulier

Word ambassadeur van het hergebruik!

Blader door de catalogus voor meer informatie over herbruikbare onderdelen. Praat met je werknemers en hun netwerken over de voordelen van ReUse.

Hoe meer bekendheid je geeft aan het ReUse-concept en de catalogus verrijkt, hoe meer je de voordelen ervan versterkt.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Raadpleeg al onze nieuwsbrieven

Naar boven