Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Skip to main content

Artikels

  • Alles

Experts presenteerden op 18 juni 2024 de ontwikkelingen rond het gebruik van Wave en TKE, herbruikbare componenten binnen verschillende instellingen (RSZ, RSVZ, RVA), met een kijkje achter de schermen van Wave op het gebied van technologie, beheer en ondersteuning.

De ReUse-catalogus bevat nu ook informatie over de BeSt Address-diensten: zoekdiensten voor Belgische adressen, straten en gemeenten... Aangeboden door FOD BOSA en gebaseerd op de drie regionale authentieke bronnen (Brussel, Vlaanderen, Wallonië).

V.5 is online! De 'SmalsUtils-Validation'- library’s zijn bijgewerkt om compatibel te zijn met de nieuwe versies van Java en Angular. Wat is er nieuw? Ze bevatten een reeks validaties en annotaties die vaak in toepassingen van de sociale zekerheid worden gebruikt.

Via één Uniek Loket kan de werkgever een gecombineerde vergunning aanvragen voor werk en verblijf. Wie al enkele jaren in België woont en werkt kan zelf een permanente vergunning aanvragen. Single Permit zorgt voor snellere doorlooptijden, meer transparantie en is ook een instrument in de strijd tegen sociale dumping.

Service waarmee sociale inspecteurs gegevens van onderzoeken kunnen uitwisselen via het kadaster van onderzoeken

Systeem waarmee instellingen herbruikbare library’s in een centrale Repository kunnen delen onder voorbehoud van toegangsrechten

NominatimWrapper is een On-premise oplossing van geocodering gebaseerd op een verbeterde Nominatim.

Verschillende specialisten van de FOD Beleid en Ondersteuning (BOSA), het NGI en Smals geven een overzicht van herbruikbare diensten, die op federaal niveau beschikbaar zijn voor Belgische adressen, en lichten ook een aantal geocodeeroplossingen toe.

Systeem om een elektronisch leerplatform aan te bieden aan lidinstellingen uit de sociale sector en federale overheidsdiensten

MyDIA en de inspection/fieldinspection-API maken het mogelijk om informatie over sociale controles te raadplegen.

Maak deel uit van iets groters: join the ReUse movement

Vul de catalogus aan

Communicatie, kerndiensten, ondersteunende diensten, generieke IT-bouwblokken; het zijn allemaal business domeinen die je kunt verrijken met je eigen herbruikbare componenten, nuttig voor andere instellingen. Bovendien kunnen ze betrekking hebben op gebieden die we verder willen ontwikkelen zoals betalingen, rapportage, HR, enz.

Naar informatie en formulier

Word ambassadeur van het hergebruik!

Blader door de catalogus voor meer informatie over herbruikbare onderdelen. Praat met je werknemers en hun netwerken over de voordelen van ReUse.

Hoe meer bekendheid je geeft aan het ReUse-concept en de catalogus verrijkt, hoe meer je de voordelen ervan versterkt.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Raadpleeg al onze nieuwsbrieven

Naar boven