Wij gebruiken cookies op deze site om jouw gebruikerservaring te verbeteren.

Skip to main content

Online opleidingen met eAcademy

Nieuws
27 februari 2023

Systeem om een elektronisch leerplatform aan te bieden aan lidinstellingen uit de sociale sector en federale overheidsdiensten

Met het eAcademy-systeem, dat nu beschikbaar is in de ReUse-catalogus, kunnen instellingen uit de sociale sector en federale overheidsdiensten online opleidingen bieden aan hun werknemers. Het platform wordt door alle aangesloten instellingen gedeeld, is centraal beheerd en maakt gebruik van Moodle, een Learning Management System of LMS. Het kan voor elke instelling op maat worden aangepast om haar eigen huisstijl te integreren, de toegang voor gebruikers te beheren en het opleidingsaanbod te personaliseren. Het is mogelijk om zowel opleidingen van derden als eigen cursussen aan te bieden, en ze worden per lidinstelling geïnstalleerd in een aparte omgeving.

Na een succesvolle proefperiode beheren de administrators van de instelling hun leerplatform autonoom, inclusief gebruikerstoegang en hun eigen leeraanbod. Het team van Smals eAcademy kan tweedelijns ondersteuning bieden volgens een vast omschreven SLA.

Meer informatie vindt u op de eAcademy pagina.

Indien u nog vragen heeft, kan u een e-mail sturen naar ReuseOperational@smals.be.


Maak deel uit van iets groters: join the ReUse movement

Vul de catalogus aan

Communicatie, kerndiensten, ondersteunende diensten, generieke IT-bouwblokken; het zijn allemaal business domeinen die je kunt verrijken met je eigen herbruikbare componenten, nuttig voor andere instellingen. Bovendien kunnen ze betrekking hebben op gebieden die we verder willen ontwikkelen zoals betalingen, rapportage, HR, enz.

Naar informatie en formulier

Word ambassadeur van het hergebruik!

Blader door de catalogus voor meer informatie over herbruikbare onderdelen. Praat met je werknemers en hun netwerken over de voordelen van ReUse.

Hoe meer bekendheid je geeft aan het ReUse-concept en de catalogus verrijkt, hoe meer je de voordelen ervan versterkt.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Raadpleeg al onze nieuwsbrieven

Naar boven