Wij gebruiken cookies op deze site om jouw gebruikerservaring te verbeteren.

Skip to main content

Onze ReUse-catalogus bevat nu 100 componenten!

Nieuws
5 april 2022

COMGEST, dat oorspronkelijk door de RSZ is ontwikkeld, stelt overheidsinstellingen in staat hun beheerscomités centraal te beheren.

We hebben het in onze laatste newsletter al vermeld, en nu is het zover. Onze ReUse-Catalogus bevat nu 100 herbruikbare componenten! De laatste toevoeging, COMGEST, is oorspronkelijk ontwikkeld door de RSZ en stelt overheidsinstellingen in staat hun beheerscomités centraal te beheren. De oplossing kan worden gebruikt door de personen die verantwoordelijk zijn voor het toezicht op en de organisatie van beheerscomités en biedt alle leden tevens de mogelijkheid de verschillende agendapunten en alle relevante documenten te raadplegen.


COMGEST is geïntegreerd in een intranetomgeving in Sharepoint On-Premise. Het Smals-team biedt ondersteuning bij de installatie en de eventuele specifieke parametrisering voor de openbare instelling. Een overzicht van alle functies vind je op de COMGEST-pagina.


Voor nadere informatie kan u een e-mail sturen naar: ReuseOperational@smals.be.


Maak deel uit van iets groters: join the ReUse movement

Vul de catalogus aan

Communicatie, kerndiensten, ondersteunende diensten, generieke IT-bouwblokken; het zijn allemaal business domeinen die je kunt verrijken met je eigen herbruikbare componenten, nuttig voor andere instellingen. Bovendien kunnen ze betrekking hebben op gebieden die we verder willen ontwikkelen zoals betalingen, rapportage, HR, enz.

Naar informatie en formulier

Word ambassadeur van het hergebruik!

Blader door de catalogus voor meer informatie over herbruikbare onderdelen. Praat met je werknemers en hun netwerken over de voordelen van ReUse.

Hoe meer bekendheid je geeft aan het ReUse-concept en de catalogus verrijkt, hoe meer je de voordelen ervan versterkt.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Raadpleeg al onze nieuwsbrieven

Naar boven