Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Skip to main content

Smals vernieuwt validatie-tools voor Java en Angular

Nieuws
5 februari 2024

V.5 is online! De 'SmalsUtils-Validation'- library’s zijn bijgewerkt om compatibel te zijn met de nieuwe versies van Java en Angular. Wat is er nieuw? Ze bevatten een reeks validaties en annotaties die vaak in toepassingen van de sociale zekerheid worden gebruikt.

De library’s 'SmalsUtils-Validation' (voor Java-toepassingen) en 'ngx-SmalsUtils-Validation' (voor Angular-toepassingen) zijn bijgewerkt om compatibel te zijn met de nieuwe versies van Java en Angular.

De 'SmalsUtils-Validation'- library’s bevatten een reeks validaties en annotaties voor specifieke entiteiten die vaak in toepassingen van de sociale zekerheid worden gebruikt.

V.5 is online! Wat is er nieuw?

- SmalsUtils-Validation ondersteunt Java8 en Java17 (Jakarta-ee)

- Ngx-SmalsUtils-Validation integreert met Angular-applicaties vanaf minimaal versie 16

- De namen van sommige objecten zijn in lijn gebracht met het standaardvocabularium dat door de federale overheid wordt geaccepteerd, zoals gepubliceerd op de BELGIF-website.

De library’s kunnen nu worden gedownload op https://repo.ict-reuse.be. Als je nog geen toegang hebt tot deze locatie, vraag dan om een nieuwe gebruikersaccount te maken via ReuseOperational@smals.be.

Klik hier voor meer informatie over de SmalsUtils-Validation library’s.

Contact: ReuseOperational@smals.be

 


Maak deel uit van iets groters: join the ReUse movement

Vul de catalogus aan

Communicatie, kerndiensten, ondersteunende diensten, generieke IT-bouwblokken; het zijn allemaal business domeinen die je kunt verrijken met je eigen herbruikbare componenten, nuttig voor andere instellingen. Bovendien kunnen ze betrekking hebben op gebieden die we verder willen ontwikkelen zoals betalingen, rapportage, HR, enz.

Naar informatie en formulier

Word ambassadeur van het hergebruik!

Blader door de catalogus voor meer informatie over herbruikbare onderdelen. Praat met je werknemers en hun netwerken over de voordelen van ReUse.

Hoe meer bekendheid je geeft aan het ReUse-concept en de catalogus verrijkt, hoe meer je de voordelen ervan versterkt.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Raadpleeg al onze nieuwsbrieven

Naar boven