Wij gebruiken cookies op deze site om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Skip to main content

SMIS REST API en GovApp nu beschikbaar in ReUse-catalogus

Nieuws
12 mei 2022

Service voor de integratie van officiële notificaties in de mobiele toepassing GovApp voor de burger

GovApp is een mobiele applicatie voor het ontvangen van officiële meldingen van de overheid. De app biedt een alternatief voor SMS-berichten, die kort, duur en weinig gebruiksvriendelijk zijn. De app garandeert eveneens dat het ontvangen bericht ook daadwerkelijk van de overheid afkomstig is en verlaagt dus het risico op frauduleuze berichten via SMS (phishing). Ze is gratis beschikbaar op Android en IOS.

GovApp en de nieuwe REST API SMIS, waarmee instellingen deze meldingen kunnen verzenden, staan nu in de ReUse-catalogus. De verzending van deze officiële notificaties is gratis en verzekert de betrouwbaarheid van de afzender en dus van de verzonden berichten.

SMIS is bedoeld voor elke instelling (of haar onderaannemers) die officiële meldingen naar de burger op GovApp wil sturen. Meer informatie vindt u op de GovApp en SMIS-pagina. U kan ook de GovApp-website raadplegen.


Voor verdere informatie kan u een e-mail sturen naar ReuseOperational@smals.be.


Maak deel uit van iets groters: join the ReUse movement

Vul de catalogus aan

Communicatie, kerndiensten, ondersteunende diensten, generieke IT-bouwblokken; het zijn allemaal business domeinen die je kunt verrijken met je eigen herbruikbare componenten, nuttig voor andere instellingen. Bovendien kunnen ze betrekking hebben op gebieden die we verder willen ontwikkelen zoals betalingen, rapportage, HR, enz.

Naar informatie en formulier

Word ambassadeur van het hergebruik!

Blader door de catalogus voor meer informatie over herbruikbare onderdelen. Praat met je werknemers en hun netwerken over de voordelen van ReUse.

Hoe meer bekendheid je geeft aan het ReUse-concept en de catalogus verrijkt, hoe meer je de voordelen ervan versterkt.

Volg ons!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en events! Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Raadpleeg al onze nieuwsbrieven

Naar boven